Silkeborg-Voel skuffede mod bundholdet

Mathias Hove Andersen 

Voel-kvinderne ramte slet ikke dagen, da TTH Holstebro gæstede Jysk Arena

HÅNDBOLD Der var lagt op til pligtsejr, da Silkeborg-Voel fredag aften fik besøg af bundholdet TTH Holstebro, men de 1054 tilskuere blev holdt på pinebænken i Jysk Arena, hvor opgøret sluttede 26-26.

Selvom hjemmeholdet sendte A-kæden i aktion fra først fløjt, havde favoritterne svært ved at sætte sig på begivenhederne. Indledningen var en rodet omgang med fejl i begge ender af banen, og efter ni minutters spil så cheftræner Jakob Andreasen sig nødsaget til at smide det grønne kort ved stillingen 4-5.

Timeouten forhindrede ikke gæsterne i at bringe sig foran med to mål, men Voel-kvinderne kom hurtigt tilbage på omgangshøjde, og efter 17 minutter sendte indskiftede Emilie Ytting hjemmeholdet på 9-8. Silkeborg-Voel missede dog flere muligheder for at udbygge føringen, og i stedet fik gæsterne slået et lille hul frem mod pausen, hvor stillingen var 11-14.

Selvom fejlene også stod i kø fra anden halvlegs start, fik hjemmeholdet bragt gæsternes forspring ned på et enkelt mål, og efter 41 minutters spil udlignede Rikke Iversen fra stregen.

Filippa Idéhn begyndte endelig at tage fra i målet, og det begynde at ligne den ventede Voel-sejr, da Jane Schumacher omsatte et straffekast til en 23-21-føring med 12 minutter tilbage på uret.

Men historien gentog sig, og seks minutter før tid fik TTH udlignet til 23-23. Spændingen var derfor intakt i slutfasen, hvor Silkeborg-Voel smed bolden væk i det sidste angreb. Gæsterne nåede akkurat at afslutte, men TTH ramte stolpen, og så lød slutsignalet ved stillingen 26-26.

Med det ene point avancerer Silkeborg-Voel til fjerdepladsen i tabellen.