Håbløs halvleg kostede dyrt for BSH

Mathias Hove Andersen 

Et flot comeback var ikke nok for Bjerringbro-Silkeborg, der betalte prisen for 30 målfattige minutter mod Skjern

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg tabte for anden gang i træk, da Peter Bredsdorff-Larsens mandskab indkasserede et nederlag på 26-27 mod Skjern Håndbold, der sejrede foran 2294 tilskuere i Jysk Arena.

Indledningen var ganske målfattig, og værternes anden scoring blev først en realitet efter 10 minutter, hvor Nikolaj Markussen reducerede til 2-3. På det tidspunkt havde Aljosa Rezar spillet sig varm i hjemmeholdets mål, men de offensive kvaler fortsatte fra BSH, der var bagud med 3-7 efter 17 minutters spil.

Tre minutter senere smed cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen det grønne kort ved stillingen 4-9, men det havde ingen effekt. BSHerne famlede videre og var bagud med 7-13 efter en fejlfyldt og ineffektiv første halvleg, hvor islandske Björgvin Páll Gústavsson havde stået med en redningsprocent på 60 i Skjern-målet.

Kort inde i anden halvleg fik gæsterne bragt sig foran med syv mål, men hjemmeholdet kom tilbage efter et vellykket overtal. Nikolaj Markussen viste vejen i offensiven, og i den anden ende holdt Aljoza Rezar et højt niveau. Det var stærkt medvirkende til, at BSH fik reduceret til 12-15 efter 38 minutters spil.

Efterfølgende fik Skjern slået et nyt hul til 13-19, men BSHerne kæmpede ufortrødent videre og reducerede til 16-19 med et lille kvarter tilbage på uret. Et flot comeback var under opsejling, da Nikolaj Øris gjorde det til 21-23, og BSH-profilen skabte yderligere spænding med reduceringen til 25-26, da der resterede halvandet minut.

Tættere kom BSH dog ikke, og lørdagens opgør sluttede 26-27. Efter Skjerns sejr er begge hold noteret for ni point i tabellen.