Nyt drama – ny Voel-sejr

Michael Helligsø 

For anden udekamp i træk fightede Silkeborg-Voel to vigtige point hjem

HåNDBOLD Silkeborg-Voel har fået en forkærlighed for at spille helt tætte kampe.

På udebane vandt klubben tirsdag aften med 29-27 over Aarhus United, og var tredje ligarunde i træk, at Voel-holdet var impliceret i et opgør, der først blev afgjort til allersidst.

Men ligesom i udekampen mod Nykøbing Falster for lidt over en uge endte det med en forløsende sejr, der blev fejret i stor stil med de mange medrejsende tilskuere.

Selv om gæsterne var i front det meste af kampen, blev sejren nemlig først sikret 16 sekunder før tid, da fløjen Hege Bakken Wahlquist scorede til slutresultatet 27-29.

Efter en jævnbyrdig indledning på kampen tog Silkeborg-Voel teten, og det lignede en udesejr ved pausen, hvor stillingen var 13-16.

I anden halvleg var forspringet også i flere tilfælde oppe på tre scoringer, men et hårdt kæmpende Aarhus United-hold nægtede at overgive sig.

Med fire minutter igen var stillingen pludselig 26-26, men det så igen lovende ud for Voel, da en velspillende Louise Ellebæk scorede til 26-28 med to minutter igen.

Hjemmeholdets topscorer Celine Lundbye fik med sit 10. mål reduceret på straffekast, inden norske Hege Bakken Wahlquist altså slog sejren fast kort før tid.

Dermed blev det endelig til en sejr i Aarhus Stadionhal, hvor Silkeborg-Voel ellers har tabt de seneste to sæsoner.

Helene Kindberg blev topscorer for Voel, mens Jane Schumacher scorede seks gange.