Vejen er oversvømmet: Politiet har afspærret vej øst for Silkeborg

Sanne Helene Højbjerg 

Lige nu står vandet så højt, at det er umuligt at passere Gjern Å på Sørkelvej i Sminge. Politiet har derfor afspærret vejen

SMINGE De massive vandmasser har fuldstændig oversvømmet vejen over Gjern Å på Sørkelvej i Sminge. Derfor har Midt- og Vestjyllands Politi nu valgt at afspærre vejen.

Politiet har meddelt om den lukkede vej på det sociale medie Twitter og her skriver de blandt andet; »Sørkelvej bliver helt afspærret på grund af oversvømmelserne fra Gjern Å. Find selv en alternativ rute«.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser desuden, at vejen vil være fuldstændig spærret af de næste par dage, da vandstanden godt kan stige yderligere ligesom de heller ikke kan udelukke, at flere veje bliver lukket på grund af oversvømmelser.