Døren åbnede og 5-årig blev skræmt: Løb ud foran lastbil til Halloween

Bettina Sønderskov 

Det endte i en tragisk uheld, da en flok børn var på rundtur i Gl. Rye i anledning af Halloween i aftes

GL.RYE En halloween-spøg endte i alvorlig færdselsulykke, da en 5-årig dreng blev så skræmt, at han løb direkte ud foran en lastbil i Ryesgade i Gl. Rye. Drengen var sammen med en flok børn på rundtur i byen for at lave slik eller ballade, da de lidt før klokken 18 bankede på døren til et hus, hvor beboerne havde gjort lit ekstra ud af udklædningen for at lave sjov med børnene. Da døren blev åbnet, blev den fem-årige så forskrækket over en maske, at han glemte alt om at se sig for og løb lige ud foran en lastbil i Ryesgade, som blev ført af en 31-årig mand fra Sæby. Drengen fik brud på bækkenet og blev hastet på sygehuset, hvor han ifølge vagthavende ved Sydøstjyllands Politi, Stig Simonsen, også måtte have en hudtransplantation. Han er uden for livsfare og slap efter omstændighederne billigt fra ulykken.

- Det er en forfærdelig tragisk ulykke, som alle de involverede er dybt ulykkelige over, for det skulle jo bare have været en spøg, siger Stig Simonsen.