Læserklubben: Samfundssatire, sang, dans og glad musik

Lone Henningsen 

Cirkusrevyen 2020 øver sig allerede nu til en ny fantastisk sæson. Læserklubben er klar med flere weekendafgange

Holdet er sat, og jokesene bliver diskuteret og sorteret. Danmarks største revy byder endnu en gang på knivskarp komik, spiddende samfundssatire, sang, dans og god musik, når den i 2020 åbner cirkusteltet på Bakken. Ulf Pilgaard har meddelt, at det bliver hans sidste år på de skrå brædder, så kom med og oplev et storartet show på første parket.

Skave Turistfart er teknisk arrangør, når bussen kører fra Herning, Ikast og Silkeborg mellem klokken 10 og 11. Vi holder frokostpause på Fyn, hvor vi serverer frokostsandwich for alle, inden vi fortsætter mod København.

Bussen kører direkte til det skønne firestjernede hotel Copenhagen Island, der ligger ved kajkanten i Københavns havn med udsigt over såvel havnen som byens tage og tårne. Her er blot fem minutters gang til Islands Brygge, Fisketorvet og Kødbyen, der er blevet et samlingspunkt både for lokale og turister med en fantastisk stemning i de gamle slagtehaller og butikker.

Tæt på scenen
Sidst på eftermiddagen kører vi, via den mondæne Strandvej, til Dyrehavsbakken i Klampenborg.

Vi indleder den fornøjelige aften på Restaurant Bakkens Perle, hvor aftenbuffeten står klar med lune og kolde retter.

Herefter er det tid til at opleve verdens ældste eksisterende forlystelsespark. Her hersker altid en helt særlig stemning.

Klokken 21 begynder revyen, så forinden har vi sat os godt tilrette i sædet på en af de seks forreste rækker.

Lisbet Dahl, Mille Lehfeldt, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard og Carsten Svendsen melder klar til at give alt, hvad de har i sig.

Efter forestillingen kører vi direkte tilbage til vores hotel, hvor der er mulighed for en drink i baren.

Københavnertur
Søndag efter et dejligt morgenbord sætter vi bagagen ind i hotellets aflåste rum. Så er der tid på egen hånd til at nyde vores pragtfulde hovedstad, indtil vi om eftermiddagen mødes for at tage på en sightseeing med bussen rundt i byen. Der sker hele tiden forandringer i København. Nye fantastiske bygninger skyder op, gamle kvarterer opgraderes, og byggekranerne er konstant i gang.

Hjemkomst mellem klokken 21 og 22 efter to skønne dage på Sjælland.

Prisen for denne tur er 2295 kroner per person i dobbeltværelse for abonnenter. Ikke-abonnenter betaler tilsvarende 2395 kroner. Eneværelsestillæg på 575 kroner.

I prisen er inkluderet: Buskørsel, turleder, frokostsandwich, overnatning på centralt 4-stjernet hotel, morgenmadsbuffet, aftenbuffet på Bakken samt billet i bedste kategori til Cirkusrevyen.

Afgang:

16.-17. maj

25.-26. juli

1.-2. august