Indflytningsdag i det første højhus på Bredhøj

Midtjysk Boligselskabs første højhus på Bredhøj er taget i brug. 26 beboere ud af 30 har fået nøglerne til deres nye lejlighed

SILKEBORG Midtjysk Boligselskab har nu overdraget nøglerne til lejere i de første to af i alt fire planlagte højhuse på Bredhøj i det nordlige Silkeborg.

Det fortæller boligselskabet i en pressemeddelelse.

Blandt de beboere, der har fået nøglerne til deres nye lejlighed, var Sofie Schmidt Schrøder og Allan Nørtoft Nielsen på henholdsvis 29 år og 25 år.

- Ja, vi har vores gamle lejlighed i endnu 14 dage, så vi tager det stille og roligt med flytningen, fortæller det unge par og uddyber:

- Det er jo noget helt særligt for os at flytte ind i noget helt nyt. Og så er vi helt vilde med udsigten, siger Allan og Sofie, der hidtil har boet i lejlighed på Søndergade i Silkeborg.

De får mere plads, kommer nærmere naturen og får en dejlig altan mod skoven. Og nu glæder de sig til at få flyttet og tage den nye lejlighed i brug.

Hvornår de sidste to højhuse skal bygges, er der endnu ikke taget stilling til. Hele Midtjysk Boligselskabs projekt med de fire højhuse vil komme til at omfatte i alt 120 boliger.