Manden bag Funderfirma er Årets Ejerleder 2019

Jakob Munk Schmidt 

Direktør Bjarne Jeppesen fra Sports Group Denmark A/S blev hædret i går

HÆDER: Stifteren af Sports Group Denmark A/S, Bjarne Jeppesen, kan nu kalde sig »Årets Ejerleder 2019« i Midt- og Vestjylland.

Organisationen Dansk Erhverv, Nykredit og revisionskoncernen PwC står bag prisuddelingen, hvor der på landsplan skal findes syv regionale vindere.

Bjarne Jeppesen og seks andre vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 14. november i Hellerup nord for København.

Sports Group Denmark blev grundlagt i 2012 i Ikast men flyttede i 2018 til nyopført domicil med administration, kæmpe showroom og lager på Skærskovgårdsvej ved motorvejen i Funder.

Juryen i »Årets Ejerleder 2019« peger på, at Sports Group Denmark har opnået meget stor vækst og drives af et inspirerende ledelsesteam.

- Bjarne Jeppesen vinder prisen for på syv år at have skabt en international virksomhed, der har realiseret overskud i alle år og for samtidig at have en klar holdning til bæredygtighed, lyder det.

Sports Group Denmark designer, producerer og distribuerer sports- og fritidstøj til mænd, kvinder og børn under i alt 15 brands.

Tøjet er skandinavisk designet og udviklet med fokus på kvalitet til den rigtige pris.

Med kontorer over hele Europa samt i Kina sælges tøjet via store sportskæder og individuelle butikker i mere end 10 lande.

Virksomheden omsætter i dag for mere end 500 mio. kr. og har realiseret overskud alle år, og de seneste år har virksomheden skabt nye arbejdspladser med fokus på igangsætning og opbygning af salg på nye eksportmarkeder.

Industri Udvikling er blevet medejer, og til finans.dk onsdag sigerBjarne Jeppesen, at planen er at vokse endnu mere.

- Vi er vokset superhurtigt. Da Industri Udvikling kom ind, lagde vi en plan om at nå 500 mio. kr. i omsætning i 2021. Det runder vi i hvert fald her i 2019. Så vi er foran planen og vokser hurtigere, end vi selv troede på. Den nye målsætning er at nå milliarden hurtigt, da vi har potentiale til det. Målet er igen fem år, siger Bjarne Jeppesen til finans.dk.

Duoen Martin og Mikael Søgaard fra Idealcombi A/S i Hurup og Nicolai Tange Jørgensen fra Smart Lift A/S, Nykøbing var de øvrige finalister i »Årets Ejerleder 2019« i Midt- og Vestjylland.