Tre brande i nat på fire minutter på Lupinvej: Familie evakueret

Kenneth Husum 

SILKEBORG I hvad brandfolk på stedet betegnede som en koordineret aktion, blev der natten til onsdag mellem klokken 01.30 og 01.34 antændt tre forskellige brande i området omkring Lupinvej i Silkeborg.

Første brand var i et containeraflukke af træ ved Lupinvej 99, hvor der tidligere har været antændt containere. Her havde ilden fået fat i plankeværket omkring containergården.

Undervejs til denne brand indløb der melding om brand i endnu nogle containere - denne gang ud for Lupinvej 78, hvor der tidligere har været påsat brande, og et par minutter senere kom der melding om brand i et kælderrum i opgangen til Lupinvej 26.

Der måtte tilkaldes flere slukningskøretøjer og mandskab til de i alt tre brande indenfor fire minutter. Især branden i kælderrummet var bekymrende, ifølge brandfolkene på stedet. Det var nemlig første gang ud af de i alt nu 19 brande, at der har været egentlig fare for beboere.

En familie i opgangen måtte evakueres fra deres lejlighed på grund af røg.