Dyrt og bittert nederlag til SIF i Horsens

Peter A. Sørensen 

SIF tabte det vigtige bundopgør i Horsens, men holdet havde flere chancer for at få uafgjort

FODBOLD SIF måtte tage fra Casa Arena i Horsens med et dyrt nederlag på 2-1. Det betyder, at SIF nu har 11 point op til AC Horsens, der er fjerdesidst i Superligaen. Tre hold rykker ud efter sæsonen.

SIFerne havde ellers en stor mulighed til Jeppe Gertsen dybt inde i overtiden, men Horsens-keeper Matej Delac reddede og så endte det med et nederlag.

Det lignede fra start en taktisk præget kamp, men Horsens ville det anderledes. Allerede efter små otte minutter bragte Rune Frantsen hjemmeholdet foran.

Han fik en lang stikning ned mellem SIFs to midterforsvarer, og Horsens-angriberen afsluttede med at runde SIF-keeper Rafael Romo og score til 1-0. En skidt SIF-start.

Gæsterne havde svært ved at komme i gang, men nærmest ud af ingenting kom udligningen efter 24 minutter. Horsens’ reservekeeper Matej Dalec tabte et skud fra Mathias Hebo, og så kunne Ronnie Schwartz nemt udligne til 1-1.

Efterfølgende var det mere lige, og Filip Lesniak var tæt på at bringe SIF i front, da han ramte solpen efter 40 minutters spil, men det blev ved 1-1.

Kort efter var det så Horsens Louka Prip, der med et fremragende frispark ramte underkanten af overliggerem, men bolden sprang ned på stregen, og så slap SIF med skrækken.

Til gengæld kom Horsens-scoringen lige efter pausen. Jeppe Gertsen blev alt for nemt rundet på kanten, og Rune Frantsens aflevering headede Peter Therkildsen i nettet.

Da kampen rundede en time, Havde Nicolai Vallys bolden i nettet, men han stod marginalt i offside, så målet blev annulleret. Et par minutter senere testede Mads Emil Madsen stolpen med et godt fladt skud, men SIFerne var stadig bagud.

Efterfølgende var der chancer i begge ender. Især Mathias Hebo var tæt med et skud i feltet,

Dybt inde i overtiden lignede det så en udligning, men Horsens-keeperen tog revanche med en fantomredning på Jeppe Gertsens hovedstød.

Dermed endte det med et nederlag for SIFerne.