Silkeborgfirma køber 35.000 kunder

Jakob Munk Schmidt 

Norlys får nye TV- og internetkunder i Nordjylland

SILKEBORG 35.000 fiberkunder i Vendsyssel skifter ejerforhold fra Nord Energi til Norlys, som har hovedsæde i Silkeborg.

Parterne oplyser i en pressemeddelelse, at Nord Energi ønsker at sælge fiberkunderne. Selskabet vil hellere fokusere på netdrift i eget forsyningsområde.

Norlys bliver til gengæld mere tydeligt til stede som udbyder af internet- og TV-indhold i det nordjyske, og baggrunden for salget er det samarbejde, som Nord Energi har haft med det tidligere Eniig, der nu er en del af Norlys.

- Aftalen med Nord Energi er endnu et element i vores relation, som vi selvfølgelig fortsat vil udvikle. For Norlys har denne aftale stor betydning, fordi skala er vigtig for, at man som serviceudbyder kan levere en effektiv og solid forretning. Derudover mener vi selvfølgelig, at vi har nogle gode produkter at tilbyde kunderne, og at de dermed er i trygge hænder hos os, udtaler Sune Nabe Fredriksen, administrerende direktør i Norlys Digital.