Jysk-ansatte på stribe får tusindvis af kroner i bonus

Jakob Munk Schmidt 

Medarbejderne får kontant belønning alt efter, hvordan det går i den enkelte butik. Og snart skal de også til stor fest

SEJS-SVEJBÆK Efter endnu et godt år for Jysk i Danmark har butiksmedarbejderne fået udbetalt en kontant bonus på gennemsnitligt 19.500 kroner.

Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

De 19.500 kroner i gennemsnit i seneste regnskabsår fra september 2018 til august 2019 er et stigning på 7500 kroner sammenlignet forrige regnskabsperiode. Sidste år var bonusudbetalingen i snit på 12.000 kroner til hver medarbejder.

De butiksansatte får bonus alt efter, hvor godt det går i den butik, de arbejder i. Bonussen udbetales løbende hvert kvartal over regnskabsåret.

Fra 2018 til 2019 steg omsætningen i Danmark med 7,1 procent, mens antallet af kunder steg med 3,7 procent - svarende til en kvart million ekstra kunder i butikkerne.

Countrymanager for Jysk i Danmark, Bo. V. Andersen, glæder sig over, at årets flotte resultat kommer alle medarbejderne til gode.

- Det er en skøn måde at kunne sige tusind tak på for den fantastiske indsats, som mine kolleger gør i vores butikker. Endnu bedre er det, at vi i år udbetaler bonus til samtlige butiksmedarbejdere, og det hænger jo sammen med, at året bare er gået rigtig godt i alle butikker, siger Bo V. Andersen.

Resultaterne bliver fejret lørdag 23. november med en stor 40-års jubilæumsfest for samtlige medarbejdere i Danmark.

Festen, der bliver afholdt i Odense Congress Center med koncerter af Nik & Jay, Benal og Skinz, får 1800 deltagere inklusiv medarbejdernes partner.

Lars Larsen Group står bag en række virksomheder og har en samlet omsætning på 31,6 milliarder kroner.

Omsætningen er 26,6 milliarder kroner.