Overraskende: Voel-spiller får ophævet sin kontrakt

Peter A. Sørensen 

Hanna Bredal Oftedal er fortid i Silkeborg-Voel

HåNDBOLD Det lignede en spændende tilgang til Silkeborg-Voels ligakvinder, da Hanna Bredal Oftedal i sommer kom til klubben fra Paris 92 i Frankrig.

Bagspilleren har imidlertid aldrig slået til, og nu stopper hun.

- Det blev til et kort bekendtskab med Hanna Bredal Oftedal, da hun og Silkeborg-Voel efter gensidig aftale har valgt at afbryde kontrakten efter et halvt år, konstaterer Voel-direktør Mikael Bak.

Silkeborg-Voel oplyser, at den primære årsag til bruddet er, at bagspilleren har døjet med en fodskade, som hun pådrog sig under sin tid i Frankrig, hvilket har hæmmet hendes muligheder for at komme godt ind på holdet rent sportsligt.

- Det ærgrer os naturligvis meget, at vi ikke fik set Hanna udfolde sit fulde potentiale. Da vi hentede Hanna til klubben, vidste vi, at der var en risiko for, at hun kunne få problemer med sin fod.

- Dette var samtidigt en risiko, vi var parate til at løbe. Hun besidder nogle kvaliteter, som rigtig mange håndboldhold vil kunne få gavn af - desværre blev det ikke os i denne omgang, siger Mikael Bak.

Voel-direktøren konstaterer til gengæld, at Hanna Bredal Oftedal faldt godt ind i truppen.

- Hun er en pige, der besidder nogle gode menneskelige kvaliteter, som både ledere, trænere og holdkammerater har sat stor pris på. Med sin erfaring fra sin tid i Frankrig har hun også vist sig at være en god støtte for vores yngre spillere, lyder det fra Mikael Bak.

Hanna Bredal Oftedal spiller højre back, men her har Helene Kindberg var klart førstevalg gennem hele sæsonen, og hun har taget stort set al spilletid på pladsen i de seneste kampe.