SIF-reserverne tog point fra FCM i årets sidste kamp

Mathias Hove Andersen 

Silkeborg IF delte med FC Midtjyllands tophold i Reserveligaen

FODBOLD Silkeborg IF fik et enkelt point med fra årets sidste kamp i Reserveligaen, da FC Midtjylland tirsdag eftermiddag gæstede Jysk Park.

Opgøret sluttede 1-1, og SIF-reserverne hentede dermed syv point i efterårets seks kampe. Holdet er næstsidst i puljen, men kan blive overhalet af Viborg FF, der stadig mangler en enkelt kamp mod Esbjerg.

Det uafgjorte resultat betyder samtidig, at Esbjerg kan overhale FCM og vinde puljen med en sejr i den sidste kamp, som spilles på mandag i Viborg.

Hjemmeholdet åbnede opgøret med en fin mulighed i det 12. minut efter hurtige kombinationer, hvor Oliver Haurits kom frem til en afslutning et par meter uden for feltet. Men FCM-keeper Mikkel Andersen dykkede hurtigt ned og diskede op med en god redning.

I stedet var det FCM, der tog føring i det 24. minut. Mads Kaalund begik et frispark på Paulinho, og sidstnævnte tog sig selv af standardsituationen. Selvom SIF stillede med fysisk stærke spillere som Dennis Flinta og Simon Jakobsen i det centrale forsvar, kunne en fri Rasmus Nicolaisen heade den indadskruede frisparksbold i nettet.

FCM-målscoreren så ud til at bevæge sig på kanten af offside i situationen, men flaget blev nede, og derfor var stillingen 0-1 efter de første 45 minutter.

Fra anden halvlegs start gik SIF over i en klassisk 4-4-2-opstilling, da 17-årige Alexander Lind blev indskiftet på toppen ved siden af Oliver Haurits, mens kantspilleren Sebastian Jørgensen blev taget ud.

Det var dog gæsterne, der kom bedst ud efter pausen. I det 48. minut ramte Victor Dawa ydersiden af stolpen fra en helt fri position i feltet, og umiddelbart efter sparkede Júnior Brumado bolden lige forbi det lange hjørne.

SIFerne slap dog med skrækken, og i det 72. minut kom hjemmeholdet tilbage på omgangshøjde. Indskiftede Alexander Lind spillede Pelle Mattsson fri med en fiks aflevering, og alene med målmanden sendte midtbanespilleren sikkert bolden i nettet til 1-1.

Mere blev det ikke til, og derfor sluttede kampen uden vinder.