BSH tabte klart til topholdet

Michael Helligsø 

En skidt afslutning kostede dyrt på udebane mod Aalborg

HåNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg må sande, at Aalborg Håndbold er stukket af i toppen af herreligaens grundspil.

Onsdag aften led BSH et klart nederlag på 32-26 mod førerholdet, og resultatet betyder, at der nu er syv points afstand op til de forsvarende mestre.

Opgøret havde samlet hele 3921 tilskuere i Gigantium, og de fleste af dem kunne gå tilfredse hjem fra en kamp, hvor Aalborg satte styrkeforholdet på plads i kampens sidste kvarter.

Hjemmeholdet kom også bedst fra land og kom foran både 8-5 og 11-8, inden BSH takket været godt målmandsspil af Aljosa Rezar kom bedre med.

Med 30 sekunder tilbage af første halvleg sørgede Jesper Nøddesbo endda for den første føring til et godt kæmpende udehold, da han scorede til pausestillingen 13-14.

Efter pausen fortsatte de to mandskaber med at køre tæt parløb og skifte til at have føringer.

Med et kvarter igen så det godt ud for BSH, der lå i front ved 20-21, men nordjyderne havde et ekstra gear, scorede tre gange i træk og satte sig derfra på kampen.

Udeholdet havde nu meget svært ved at passere Aalborg-keeper Mikael Aggefors, og med syv minutter igen var værterne pludselig på vinderkurs ved stillingen 27-23.

Det kom BSH-mandskabet sig aldrig over. Aalborg sluttede kampen af i sikker stil og endte med at vinde 32-26 i en kamp, der ellers længe var lige.

Med 10 mål var islandske Janus Smarason kampens store oplevelse. Nikolaj Markussen blev med fem mål gæsternes topscorer.