Fornyet aftale med julemanden

Efter black friday kommer rød søndag, hvor Handel Silkeborg også i 2019 har formået at få julemanden til at lægge vejen forbi Silkeborg

SILKEBORG Traditionen tro er det heldigvis også i år lykkedes Handel Silkeborg at lokke julemanden til Silkeborg.

Alt andet ville da også være mærkeligt, idet julemanden altid er blevet taget godt imod, når han ankommer ad søvejen, og med en gratis hytte på Torvet, er det ikke blevet mindre attraktivt at bytte de nordlige breddegrader ud med Søhøjlandet.

I år ankommer julemanden til havnen i Silkeborg søndag 1. december omkring klokken 11, hvorefter de fremmødte følger ham til Torvet i Silkeborg.

Her vil han blive installeret i sin hytte og være med til at tænde byens juletræ, hvor det traditionen tro også i år bliver borgmester Steen Vindum, der står i spidsen for den officielle juletræstænding.

Søndag, der samtidig er første søndag i advent, vil butikkerne, der er medlemmer af Handel Silkeborg, holde åbent fra klokken 11 til 16 - og herefter vil der være åbent alle dage frem til og med mandag 23. december.

bruvik