50.000 kr. til udsatte børn fra Poul Erik Bech Fonden

Emil Søndergaard Andersen 

Poul Erik Bech Fonden har doneret 50.000 kroner til foreningen Broen i Silkeborg

SILKEBORG Ikke alle familier har økonomisk råderum til, at deres børn kan gå til sport og andre aktiviteter i fritiden.

Det koster årligt omkring 2000 kroner at betale for et barns udstyr og kontingenter og en donation på 50.000 kroner fra Poul Erik Bech Fonden til Broen Silkeborg er derfor med til at sikre et år med sport og fritidsinteresser for 25 børn i Silkeborg.

Broen er en forening, som hjælper udsatte børn til et aktivt fritidsliv.

Søren Knap og Lars-Bo Holm fra EDC Poul Erik Bech Silkeborg stod for selve overrækkelsen.

- De frivillige i Broen Silkeborg gør en stor personlig forskel for udsatte børn og unge og bidrager til, at endnu flere bliver en del af et aktivt fællesskab. Dét at være en del af et fælleskab og opnå nye relationer giver foruden livsglæde også børnene redskaber til at komme godt videre i livet, udtaler de.