Foredrag om en families liv på farten

SILKEBORG Onsdag den 11. december kan man høre foredrag om, hvordan en lille dansk familie har valgt en anderledes hverdag, hvor de mere eller mindre bor i deres fire rygsække og rejser rundt i verden på fuld tid.

Foredraget holdes af moren, Luna Maj Vestergaard, der sammen med sine tre børn Silas Benjamin på nu 14 år, Lilje Marie på 12 år og Mads Alexander på 9 år har rejst rundt siden efteråret 2018. Dengang solgte (eller donerede) de stort set alt, hvad de ejede, og rejste til Thailand på en enkeltbillet. Siden har de levet som »moderne nomader« hvor arbejde og skole kommer med jorden rundt. De har blandt andet været i England, Frankrig og Thailand, og efter nytår sætter de kursen mod USA og Mexico.

Luna Maj Vestergaard er fra Silkeborg og har boet i byen hele sin barndom, men rejste til Frankrig efter gymnasiet i 1994 og har siden rejst og boet forskellige steder i Danmark og udlandet, bl.a. i Italien og på Madagaskar. Hun fortæller, at foredraget en historie om alt det dejlige og spændende ved rejselivet, men også en ærlig snak om konflikter, dårlige dage og udfordringer ved at være sammen 24/7.

Foredraget holdes i Medborgerhuset på Bindslevs Plads onsdag 11. december kl. 19.