Peter Ingemann har fundet 900 kroner: Nu skal pengene tilbage til ejeren

Søren Nielsen 

SEJS-SVEJBÆK Indkomsterne ligger formentlig noget over gennemsnittet i Sejs-Svejbæk, men 900 kroner er nu alligevel også en slags penge, som bør finde tilbage til rette ejermand.

Ikke mindst i denne søde - og dyre - juletid.

Det mener i hvert fald journalist og tv-vært Peter Ingemann, der søndag aften under en gåtur fandt 900 kroner i kontanter på gaden i Sejs-Svejbæk-området, hvor han for nylig er flyttet til.

Peter Ingemann har nu efterlyst ejeren af pengene på facebook, hvor han skriver:

»Søndag aften var jeg ude at gå i Sejs/Svejbæk-området, da der lå 900 kroner foran mig midt på vejen. Pengene så ud som om de lige var tabt, men der var ingen mennesker i nærheden. Hvis det er dig, der har tabt dem eller kender en der har, så skriv direkte til mig hvor det var og hvordan fordelingen af sedler er. Så finder vi ud af en overdragelse. Det er sgu surt at have mistet de penge og det piner mit jyde- og julehjerte. Hvis jeg ikke hører noget, må jeg overdrage pengene til politiet.«

Peter Ingemann tiltøjer i øvrigt, at han kun tager imod seriøse henvendelser i sagen.

Midtjyllands Avis har været i kontakt med Ingemann, og onsdag formiddag har pengene endnu ikke fundet sin retmæssige ejer, oplyser han.

- Der har været to personer, som har henvendt sig. Men deres beskrivelser af ruten og findestedet, samt pengesedlernes sammensætning, passede ikke. Derfor er de afvist, konstaterer Peter Ingemann.