Jann Hansen stopper som direktør

Jesper Rosenquist 

Direktør i Silkeborg Kommune, Jann Hansen, stopper ved udgangen af februar næste år

SILKEBORG Siden 1993 har Jann Hansen været ansat i Silkeborg Kommune. Først som økonomidirektør og senere som ordførende direktør.

Nu har han meldt ud, at han stopper i jobbet som direktør i Silkeborg Kommune ved udgangen af februar 2020.

- Jann Hansen har som topdirektør været med til at præge Silkeborg Kommune gennem næsten tre årtier.

Han stod i spidsen for etableringen af den nye Silkeborg Kommune og dannelsen af en ny fælles kultur og en god og driftssikker kommune i årene efter kommunalreformen.

- Han bidrog til, at Silkeborg Kommune kom sikkert igennem den økonomiske krise i 2010 og fik skabt et nyt økonomisk niveau med en robust økonomi og sikker drift.

Og han har gennem de senere år bidraget til at udvikle fremtidens velfærd og fællesskabet i kommunen, siger kommunaldirektør Lone Lyrskov i en pressemeddelelse.

Ansvar for flere områder
Jann Hansen fylder 65 til sommer, og han kom til Silkeborg Kommune som økonomidirektør i 1993. Fra 1999 til 2005 var han direktør med ansvar for forsyning, veje, økonomi og skat. I 2005 blev han udnævnt til ordførende direktør; et job, han også besatte i den nye Silkeborg Kommune efter kommunalreformen i 2007.

Da han fyldte 60 blev han udnævnt til udviklingsdirektør og senere direktør med ansvar for teknik- og miljøområdet i forbindelse med en ændring af direktionen.

- Jeg takker Jann Hansen for hans store indsats gennem årene og det store engagement, han har lagt i at skabe den gode kommune, vi har i dag, siger Lone Lyrskov.