Fløjspillere forlænger med Silkeborg-Voel

Michael Helligsø 

Ligaklubben har lavet nye aftaler med Hege Bakken Wahlquist og Lea Hansen, der har fået kontrakter på henholdsvis to og tre år

HåNDBOLD Når der efter sommerferien tages hul på en ny sæson i kvindernes bedste håndboldrække, vil Hege Bakken Wahlquist og Lea Hansen fortsat være at finde på hver sin fløj i Silkeborg-Voel KFUM.

Begge har sat en underskrift på en ny aftale med ligaklubben, hvor de i denne sæson har fået godt med spilletid.

For Hege Bakken Wahlquists vedkommende er der tale om en toårig kontraktforlængelse, mens Lea Hansen har lavet en aftale på tre år.

De nye aftaler er dermed et udtryk for, at klubben ønsker kontinuitet på de to fløje, og cheftræner Jakob Andreasen lægger heller ikke skjul på, at det for ham er vigtigt, at duoen fortsætter i Silkeborg-Voel.

- Det er vigtigt, at vi fremtidssikrer os. Håndboldklubber er afhængig af resultater, men det er en vigtig ting at have spillere, der kender klubben. Den kontinuitet arbejder vi hårdt på at holde fast i, siger træneren.

Flot comeback af nordmand
Hege Bakken Wahlquist kom til Silkeborg-Voel i 2017 efter en sæson i TTH Holstebro. Siden har den 27-årige nordmand været slemt plaget af skader, men i denne sæson har hun været fit for fight og har været klart førstevalg på pladsen.

- For et år siden var vi nervøse for, hvordan det ville gå Hege, der på det tidspunkt var meget udfordret af sin knæskade. Hun er dog kommet rigtig flot tilbage og har leveret på et højt niveau i dette efterår, siger Silkeborg-Voels direktør, Mikael Bak.

Han er også meget tilfreds med, at Lea Hansen har forlænget. Den 20-årige sønderjyde kom til Voel fra det daværende SK Aarhus og har trods sin unge alder fået masser af spilletid siden.

- Lea er for mig at se en af de mest talentfulde fløjspillere i rækken. Taget hendes alder i betragtning har hun fået ualmindeligt meget spilletid på højt niveau. Vi tror på, at hun i løbet af kontraktperioden hos os kan tage endnu større skridt i sin udvikling, siger Mikael Bak.