Direktøren kalder det en »arbejdssejr«: AVK-koncernen opnår rekord-regnskab

Søren Nielsen 

GALTEN AVK-koncernen i Galten opnår sit hidtil bedste resultat. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

En langsigtet og fokuseret indsats med udbygning af både produktprogram og global markedstilstedeværelse er nøglen til den positive udvikling i AVK-koncernen i regnskabsåret 2018/19, der på alle væsentlige nøgletal trumfer forrige år og bliver koncernens hidtil bedste.

Omsætningen vækstede med 15,1 pct. til 5,8 mia. kroner.

Driftsresultatet steg til 442 mio. kr. og resultatet efter skat steg til 257 mio. kr.

Samtidig voksede antallet af medarbejdere til knap 4.400 på globalt plan.

- Resultatet er tilfredsstillende, fordi det er skabt som summen af en lang række indsatser på tværs af hele koncernen og på tværs af vores tre forretningsområder Water, Industrial og Advanced Manufacturing. Der ligger således ikke enkeltstående eller ekstraordinære faktorer bag regnskabsresultatet. Tværtimod vil jeg betegne det som en »arbejdssejr« for hele koncernen, skabt gennem godt og hårdt arbejde, konstaterer Niels Aage Kjær, der står i spidsen for AVK-koncernen.