Bittert nederlag til SIF

Peter A. Sørensen 

SIF udnyttede ikke mulighederne og tabte til Lyngby Boldklub

FODBOLD SIFs superligahold fik ikke point med hjem fra Lyngby. Gæsterne fra Silkeborg tabte 1-0, men SIFerne brændte store muligheder og var især i de første 45 minutter bedst. Desværre manglede skarpheden.

Første halvleg var ikke nogen stor oplevelse på Lyngby Stadion, men SIF var det bedste hold og burde have ført ved pausen.

Især var det tæt på, da Ronnie Schwart uden for feltet fangede bolden i en duel med Lyngby-keeper Thomas Mikkelsen. Schwartz sendte bolden mod det tomme mål, men i en vild forsvarsaktion kastede Frederik Winther sig i luften og reddede bolden med et karatespark.

Schwartz fik en ny står mulighed lige efter pausen, hvor han rundede Lyngby-keeperen, men her var skuddet for blødt, så det blev reddet før stregen.

SIFerne begyndte imidlertid at se lidt mærkede ud af den svære bane, og efter en time kom gæsterne så i front. Marcel Rømmer sparkede fra kanten af feltet, og Romo kunne kun sprælle på stregen.

Efterfølgende var det mere jævnbyrdigt, men SIFene formåede ikke at skabe de helt store chancer. Dog var Emil Holten tæt på i de døende minutter.

Så desværre for SIFerne endte det med et nederlag i sæsonens sidste kamp. Så SIF overvintrer sidst i Superligaen.