Fire færdselsuheld i området

SILKEBORG Mandag klokken 06.58 kørte en lastbil, indregistreret i Ungarn og med ungarsk chauffør på 62 år, ud for ubetinget vigepligt på Viborgvej i Fårvang ved Egon Kristiansen Allé og ramte en personbil med 42-årig mand fra Fårvang.

Der skete ikke personskade ved uheldet, men chaufføren måtte betale en straksbøde på 3000 kroner, fordi han havde overtrådt vigepligtsreglerne.

På p-pladsen ved sygehuset på Falkevej påkørte en 46-årig mand påkørte en 40-årig kvindes bil mandag klokken 07.40. De udvekslede efterfølgende forsikringsoplysninger.

På Viborgvej mellem Skægkær og Resdal overså en 47-årig mand fra Karup mandag morgen lidt i klokken 8, at bilen foran ham satte farten ned på grund af køddannelse. Den 47-årige kørte derfor op bag i bilen foran, som blev ført af en 41-årig mand fra Thorning. Sammenstødet betød, at den 41-åriges bil blev skubbet op i en tredje bil foran ham, ført af en 36-årig kvinde fra Demstrup. Der var ingen alvorligt tilskadekomne ved uheldet. Den 47-årige mand fra Karup blev sigtet for manglende agtpågivenhed.

Mandag klokken 12.07 ramte en 27-årig kvindelig bilist fra Tjørring en cyklist, da hun kørte i sydlig retning ad Godthåbsvej. Bilisten ville svinge ind på en p-plads, men overså en cyklist. Cyklisten, som er en ældremandvar bevisthed, da redningsfolkene kom frem. Han blev kørt til tjek på sygehuset i Viborg Sygehus, og han er umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade. Kvinden blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven.