Voel med forlænger med topscorer

Peter A. Sørensen 

Jane Schumacher fortsætter i klubben

HåNDBOLD Der er en ny julegave klar til Silkeborg-Voel-fans. Tirsdag morgen er det blevet officielt, at topscorer Jane Schumacher forlænger sin aftale med klubben.

Den 31-årige bagspiller kom til Silkeborg-Voel forud for seneste sæson, efter at hun havde haft en periode i fransk håndbold. Med forlængelsen af aftalen tager hun efter sæsonen dermed hul på sin tredje sæson i klubben.

Den nye aftale glæder direktør Mikael Bak:

- Vi er glade for, at det også er lykkedes at blive enige med Jane Schumacher om en ny kontrakt. Det er vigtigt med en god blanding af talent og erfaring på vores hold, og her besidder Jane absolut den sidste ting, hvilket også har en positiv indvirkning på hendes holdkammerater.

Jane Schumacher er topscorer for holdet ligaen, og det er også blevet bemærket hos direktøren.

- Jane har i år vist sig som en ganske habil målscorer, og vi har været imponerede over hendes totale målantal. Det har været dejligt at se, at hun er kommet rigtig godt tilbage ovenpå det skadesforløb, hun døjede med i sidste sæson, siger Mikael Bak.

Silkeborg-Voel oplyser, at en række sponsorer har hjulpet med at skaffe økonomi til en forlængelse med Jane Schumacher.