Ny forlængelse: Voel holder på Ellebæk

Mathias Hove Andersen 

Louise Ellebæk har sat sin signatur på en toårig kontraktforlængelse med Silkeborg-Voel

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel råder også over bagspiller Louise Ellebæk i de kommende sæsoner.

Hun har netop sat sin underskrift på en toårig kontraktforlængelse med det lokale ligahold, og Louise Ellebæk kan dermed se frem til at trække den grønne trøje over hovedet for tredje og fjerde sæson i træk.

- Vi har været glade for, at Louise Ellebæk i denne sæson har fundet ind i et bedre spillemæssigt flow. Hendes sidste sæson blev i høj grad spoleret af skader, og derfor har det været vigtigt for både Louise og os, at hun i år har været forskånet for dette, udtaler direktør Mikael Bak.

I denne sæson har Louise Ellebæk primært vist gode takter i defensiven.

- Vores forhåbning er, at Louise i den resterende del af denne sæson og igen i næste sæson kan lægge yderligere lag på sit spil. Vi ser helt klar perspektiver i hende, da hun er en spiller, der kan være med i begge ender af banen, forklarer Mikael Bak.