Officielt: Voel-profil skifter til Odense

Kim Simmelsgaard 

Den fynske klub vrager flere store navne - blandt andet landsholdsanfører Stine Jørgensen

HåNDBOLD Den stærke stregspiller i Silkeborg-Voel, Rikke Iversen, flytter som ventet fra Silkeborg-Voel inden næste sæson.

Ny klub: Odense Håndbold.

- Jeg glæder mig helt vildt meget til at skulle spille i Odense Håndbold. Jeg glæder mig til at live udfordret på et nyt hold, møde mine nye holdkammerater og blive en del af et nyt setup. Det bliver spændende

at træne og spille i en ny hal og bo i en ny by, og jeg glæder mig til at skulle folde vingerne ud i Odense, siger Rikke Iversen.

Også den nykårede verdensmester og venstre back Lois Abbingh, og den japanske højre fløj Ayaka Ikehara starter i Odense Håndbold efter sommerferien.

Her er der gang i den helt store svingdør, idet klubben blandt andet siger farvel til prominente navne som landsholdsanfører Stine Jørgensen samt landsholdsspillerne Trine Østergaard og Katrine Heindahl.

Yderligere fire spillere forlader den ambitiøse klub.