Voel-kvinder fik hævn over Ajax

Michael Helligsø 

Det holdt hårdt, men Silkeborg-Voel hentede fredag aften to vigtige point

HåNDBOLD I efteråret tabte Silkeborg-Voel skuffende med 28-25 til Ajax København, men det nederlag blev revancheret fredag aften.

Hjemme i Jysk Arena vandt Voel-kvinderne med 26-24 over københavnerne efter en nervøs og ujævn kamp, der først blev afgjort i det sidste minut.

Her steg Louise Ellebæk med 22 sekunder igen uimodståeligt til vejrs og hamrede bolden i nettet til slutresultatet.

Den scoring faldt på et tørt sted for Silkeborg-Voel, der med sejren hentede to vigtige point i jagten på en slutspilsplads.

Ajax fulgte godt med indtil stillingen 9-9, men i slutningen af første halveg tog Voel dog igen teten, og med en pauseføring på 15-11 så det lovende ud før de sidste 30 minutter.

Værterne kom dog skidt ud efter pausen. Efter knap fem minutters spil var føringen skrumpet til 17-15, men efter en timeout kom Voel hurtigt foran med fem mål.

Men Ajax var ikke sådan at ryste af. Silkeborg-Voel havde pludselig svært at score, og med lidt under otte minutter igen var holdet kun i front med 24-23.

Derfra blev det en nervøs afslutning fra begge mandskaber. Der stod 25-24 i lang tid, og men til sidst tog Louise Ellebæk ansvar og sikrede sejren med et flot mål.

Hege Bakken Wahlquist blev dog topscorer med seks scoringer, mens Helene Kindberg også viste fine takter.