Forlængelse: BSH-talent bliver hos ligaklub

Michael Helligsø 

Jens Dolberg skal også i næste sæson spille på leje i Mors-Thy

HåNDBOLD I denne sæson har Jens Dolberg Plougstrup været udlejet fra Bjerringbro-Silkeborg til Mors-Thy, og det fortsætter den 21-årige bagspiller med i næste sæson.

Klubberne har således forlænget lejeaftalen med yderligere en sæson.

- Aftalen giver god mening for mig, da jeg får en del mere spilletid. Det har gjort, at jeg har lagt et lag på mit angrebsspil og nu også er begyndt at dække op. Det bliver bedre og bedre hver dag. Og det er grunden til, at jeg har valgt at tage et år mere, siger Jens Dolberg.

- Jeg udvikler mig i begge ender, hvilket er nødvendigt, hvis man skal kunne begå sig i ligaen. Det har også udviklet mig som menneske at komme lidt væk fra det, jeg har været vant til og i stedet stå på egne ben udenfor Silkeborg og Voel, siger han.