Fodboldcup afvikles for 25. gang

Mette Andersen 

Interessen for at deltage er stor, og årets Svend Jacobsen Cup i Them har længe været udsolgt

THEM Januars traditionsrige indefodboldstævne i Them Hallerne, Svend Jacobsen Cup, bliver på lørdag den 25. januar afviklet for 25. gang.

Og stævnet, der er for voksne, er ikke blevet mindre populært med årene. Arrangør Nicki Christiansen oplyser, at han måtte melde alt udsolgt allerede i september.

44 hold er tilmeldt stævnet, og flere står på venteliste i tilfælde af afbud.

Det betyder, at der bliver spillet fodbold nonstop på halvgulvet i Them Hallerne fra klokken 8 morgen til klokken 20.40 lørdag aften - kun afbrudt af et halvt minuts pause mellem hver kamp.

- Så der er simpelthen ikke plads til flere hold eller til at markere jubilæet, fortæller Nicki Christiansen.

Han har dog købt en stor pokal til hovedsponsoren gennem alle årene, Salten Vognmandsforretning, der blev stiftet af nu afdøde Svend Jacobsen.

Fodboldcuppen bliver afviklet i tre rækker, og Nicki Christiansen står ikke bare for planlægning og afvikling af stævnet sammen med familie, venner og bekendte. Han spiller også selv med - i år i oldboys-rækken sammen med sine kolleger fra DGI Midtjylland samt i hyggerækken på holdene SIF Grå og SIF Curling - begge hold bestående af forældre til drenge fra SIF’s U15-hold.

Overskuddet fra Svend Jacobsen Cup går til ungdomsarbejdet i Them GF’s fodboldafdeling.

Ved stævnet på lørdag har både spillere og publikum mulighed for at prøve lykken i et amerikansk lotteri.