Bluesen spiller videre

B’Sharp er klar til en vintersæson med rigtigt mange fine navne på den lokale bluesscene

BLUES I denne uge fejrer bluesforeningen B’Sharp sit 25 års jubilæum, og lørdag aften inviterer foreningen til jubilæumskoncert i Kedelhuset med Thorbjørn Risager and the Black Tornados og Big O and The Blue Quarters.

Det bliver startskuddet til en bluessæson, hvor B’Sharp har flere gode kort i ærmet og igen trækker både danske og internationale bluesnavne til byen.

Søndag 9. februar er der bluesjam på Rampelys med guitarist, sangskriver og sanger Chris Grey, som er frontfigur i trioen Chris Grey & The Bluespand,der i øjeblikket turnerer flittigt i Danmark og Europa.

Lørdag 22. februar er en af soulmusikkens store navne i byen, når der er koncert med Johnny Rawls på Rampelys.

Den 68-årige sanger har en stor fanskare i Europa og turnerer konstant med over 200 koncerter om året på spillesteder og store festivaler.

Lørdag 14. marts holder B’Sharp generalforsamling og samme aften er der koncert med den danske trio Sidetrackers, som byder på både egne kompositioner og udvalgte bluesklassikere.

Lørdag 28. marts inviterer B’Sharp den 75-årige blueslegende John Primer til koncert på Rampelys. Han har gennem sine lange karriere spillet med blandt andre The Rolling Stones, Chuck Berry, John Lee Hooker, Ray Charles, James Brown og BB King.

Onsdag 8. april er der koncert i Kedelhuset med Silkeborg ældste bluesband Buffalo Woman Blues Band. Samme aften er det nye Silkeborg-band The Mudbugs på scenen.

Lørdag 25. april er der finale på vinter og forårsæsonen, når amerikanske Lurrie Bell er »back in town«. Han voksede op blandt bluesmusikken absolutte største navne som Muddy Waters, Howlin’ Wolf, og Willie Dixon.