Ugens anbefaling: Popkomet i Kedelhuset

Christian Kloch Larsen 

Koncerten med Jada fredag aften i Kedelhuset er denne uges anbefaling

MUSIK Jada er den nye fremadstormende komet på den dansk pophimmel og fredag aften rammer kometen Kedelhuset.

Allerede efter udgivelsen af sine tre første singler har Jada trukket fulde huse på mange spillesteder og med debutalbummet »I cry a lot« er den succesfulde sangerinde nu klar med det nye show, som kommer til Silkeborg. Jada spillede i sommer sine første egne shows og anmelderne var begejstrerede.

En anmelder skrev blandt andet »En fremragende koncert fra en kunstner, som meget vel kan blive Danmarks næste verdensstjerne«.

I efteråret modtog hun Kronprinsparrets Kulturelle Stjernedryspris for »med sine sange at åbne for et pop-univers, der gennemsyres af både mod og skrøbelighed«.

I forbindelse med koncerten tilbyder Kedelhuset som noget nyt at servere en tapsanretning med vin, inden Jada går på scenen med sit nye show.

Koncerten er denne uges anbefaling fra kulturredaktionen.

Fordi Kedelhuset har været »vaks ved havelågen« og booket en artist på vej frem, som kommer til byen med fem anmelder-stjener i musikmagasinet Gaffa for debutalbummet »I cry a lot« og med Kronprinsparrets Stjernedryspris på 100.000 kroner i bagagen. Fordi Kedelhuset har formået at booke nyt navn på den danske popscene - i god tid inden hæder og priser begyndte at drysse ned over Jada for alvor.