Bekræftet: Ung angriber forlader SIF

Mathias Hove Andersen 

Oliver Haurits er fortid i Silkeborg IF. Han fortsætter karrieren i 1. division

FODBOLD 19-årige Oliver Haurits forlader Silkeborg IF et halvt år før kontraktudløb og forsætter karrieren i 1. divisionsklubben Næstved.

Der bekræfter SIF mandag aften, og klubben oplyser samtidig, at det var angriberens eget ønske at komme videre til en klub med større udsigt til spilletid.

- Jeg har været glad for at være i SIF. Det er en god klub, og jeg har fået mange gode relationer. Men som det har set ud, specielt i det sidste halve år, har jeg for langt til spilletid. Den mulighed ser jeg i Næstved, og jeg tror og håber på, at det bliver rigtig godt. Jeg tager en række erfaringer med mig fra Silkeborg, som jeg får gavn af videre i karrieren, siger Oliver Haurits.

Den tidligere Viborg-angriber har sat sin signatur på en aftale, der løber frem til sommeren 2022.

- Oliver har en stærk evne til at score mål, men alligevel er det ikke lykkedes ham at få fast spilletid på SIF’s hold i Superligaen. Derfor har vi imødekommet hans ønske om at finde ny klub, og vi ønsker ham held og lykke videre i karrieren, siger sportschef Jesper Stüker.

Oliver Haurits kom til SIF for halvandet år siden. Han nåede at vise sine evner som målscorer for U19-holdet og i Reserveligaen, men har dog stået i skyggen af Ronnie Schwartz, Shkodran Maholli og senest også Emil Holten på klubbens førstehold, hvor også Alexander Lind nu byder sig til.

Oliver Haurits nåede at spille 11 kampe for SIF - fortrinsvis som indskifter. Skiftet til Næstved sker med omgående virkning.