På safari i Tanzania med Margaret Skovsen

GJERN Tanzania er et af de bedste safaristeder i Afrika, og mandag den 3. februar kan man komme med på safari, når Margaret Skovsen fra Holmstol ved Gjern fortæller om en rejse til det østafrikanske land.

Det foregår i aulaen på Grauballe Skole, hvor Magaret Skovsen holder foredrag og viser billeder fra sin rejse.

Omtrent en fjerdedel af Tanzanias areal er beskyttet natur, og dyrebestanden er blandt de største i Afrika. For eksempel lever der stadig 14.000-15.000 løver på savannen, hvor store flokke af gnuer og zebraer på vandring tæller omkring 2 millioner dyr.

Margaret Skovsen kommer i sit foredrag blandt andet omkring flere af nationalparkerne - herunder Tarangire, hvor floden tiltrækker blandt andet elefanter, giraffer og flere antilopearter. Med byttedyrene kommer også rovdyrene som løver og leoparder samt rovfugle som gribbe.