Rim, remser og rytmik på Toftebjerg

THEM Okker gokker gummiklokker - er det mon noget, der lokker?

Sådan spørger Toftebjerg - Them Bibliotek og Medborgerhus, som fredag den 31. januar inviterer dagpleje- og vuggestuebørn og andre et- til tre-årige og deres forældre eller bedsteforældre til en formiddag med rim, remser og rytik på programmet.

Rim og remser findes i mange skønne varianter, og musikpædagog Hanne Højgaard Hede vil tage fat i nogle af dem og via sang, rytmik og bevægelse åbne op for de små børns sprogunivers.

Arrangementet er led i Silkeborg Bibliotekernes fokus på læselyst. Bibliotekerne arbejder i hele 2020 for at få familier, børn og unge til at opdage eller genopdage lysten til at læse og dermed få glæde af de oplevelser, som litteraturen kan give. Ved arrangementet i Them bliver det gennem rim og remser for de yngste.