Bonde redder to gange med hovedet i Voel-sejr

Kim Simmelsgaard 

Silkeborg-Voel vandt en forventet men uskøn sejr hjemme over bundholdet fra Skanderborg

HåNDBOLD Det var ikke fordi Silkeborg-Voel imponerede i de første 30 minutter, da bundproppen fra Skanderborg kom på besøg søndag eftermiddag.

Et til tider for hektisk angrebsspil fra hjemmeholdets side gav momentvis udeholdet tro på, at det var muligt at hente et godt resultat i Jysk Arena, og holdet var da også med til 10-8 to minutter før pausen.

Men så slog Louise Ellebæk til med et flot underhåndsskud, inden Silkeborg-Voel lukkede første halvleg med et sjældent set mål et sekund før pausefløjt. Først mistede Helene Kindberg bolden med et teknisk fejl med fem sekunder tilbage. Skanderborg valgte dog ikke at tage imod gaven og sendte bolden retur til Kindberg, der sørgede for, at forspringet ved halvleg var ikke tre med fire mål.

Et bedre end godt udgangspunkt til anden halvleg, og så skule man tro, at dén ged var barberet.

Det var den ikke.

En udvisning i starten af anden halvleg til Louise Ellebæk gav udeholdet en mulighed i overtal, men endnu en gang diskede Stine bonde op med en redning fra fløjen.

Men hjemmeholdet ville åbenbart ikke tage det afgørende skridt og lukke kampen definitivt.

Spillet vekslede fra det gode til det håbløse og febrilske, hvilket hele tiden gav Skanderborg muligheden for at true en hjemmesejr.

At den kom i hus kunne Silkeborg-Voel endnu en gang takke keeper Stine Bonde for. Hun var hovedårsagen til sejren - i bogstaveligste forstand, idet hun to gange parerede skud fra stregen med hovedet, lige som hun diskede op med flere redninger.

Tilbage står billede af en sejr til Silkeborg-Voel, der ikke formåede at imponere, og som først kunne ånde lettet op, da Helene Kindberg scorede til 21-17 to minutter før tid.

Det sidste var ren kosmetik i sejren, der i sidste ende blev på 22-17.