Talentchef forlænger med Bjerringbro-Silkeborg

Michael Helligsø 

Søren Fisker fortsætter i spidsen for U19-samarbejdet mellem Bjerringbro FH og Silkeborg-Voel. ØBG træder ind i samarbejdet

HåNDBOLD I de kommende to sæsoner skal Søren Fisker fortsat stå i spidsen for U19-ligaholdet i BSV.

Talentchefen overtog jobbet før denne sæson, og nu har han skrevet under på en ny to-årig aftale med Bjerringbro-Silkeborg.

Han fortsætter dermed at have ansvaret for talentsamarbejdet mellem Bjerringbro FH og Silkeborg-Voel, der i modsætning til ligaseniorerne fortsat spiller under navnet BSV.

Samtidig indtræder ØBG Silkeborg i projektet, som Søren Fisker skal fortsætte med at udvikle.

- Det gør vi ved at prioritere udviklingen af seniorkompetencer, som skal understøtte spillernes langsigtede udvikling.

- Vi vil fortsætte udviklingen af et stærkt træningsmiljø, hvor spillernes individuelle kompetencer vil være i centrum, og hvor vi også skal forsøge at gøre spillerne fysisk klar til livet som seniorspiller, fortæller Søren Fisker.

Stor talentmasse
Han glæder sig over, at der er et spændende kuld af talenter i området.

- Der er ingen tvivl om, at talentmassen i Bjerringbro og Silkeborg er enorm. Ambitionen er naturligvis at levere spillere til Bjerringbro-Silkeborgs ligahold, siger Søren Fisker.

Han har fortid som kvindeligatræner i Aalborg, men han er meget tilfreds med at arbejde med ungdomshåndbold lige nu.

- Jeg vil fortsætte med at gå ydmygt til opgaven og arbejde hårdt for, at vi kan lave et af landets stærkeste talentudviklingsmiljøer, siger han.

Direktør Jesper Schou, der er direktør i Bjerringbro-Silkeborg, er meget tilfreds med U19-setuppet.

Han roser samarbejdet mellem de lokale klubber

- Det glæder os, at vi med en forlængelse af samarbejdsaftalen med klubberne og med Søren som talentchef viser, at vi står sammen om en fortsat udvikling af det tilbud, vi kan tilbyde de bedste og mest træningsvillige U19-drengespillere, siger Jesper Schou.