En tricktyv på spil: Sagde hun var fra hjemmeplejen

AF Sanne Helene Højbjerg 

En tricktyv stjal pung hos 83-årig kvinde på Drewsensvej. Kvinden lod som om, hun var fra hjemmeplejen

SILKEBORG Da en 83-årig kvinde lukkede sin dør op for hjemmeplejen, så havde hun ikke forestillet sig, at det slet ikke var hjemmeplejen, hun lukkede ind i sit hjem på Drewsensvej. Men i virkeligheden var det en tricktyv, der bare lod som om, at hun kom fra hjemmeplejen. Det oplyser politikommissær Lasse Ivanøe fra Lokalpolitiet i Silkeborg.

Ifølge den 83-årige kvinde, så sagde tricktyven, at hun skulle ind og se på hendes dårlige ryg, og at hun altså kom fra hjemmeplejen. Da hun var gået igen, manglede den 83-åriges pung med alle kort, og hun blev utryg ved situationen og kontaktede straks hjemmeplejen, som kunne fortælle, at de slet ikke havde sendt en medarbejder ud til hende på Drewsensvej. Derefter blev politiet kontaktet.

Tricktyveriet skete ved middagstid tirsdag. Hos Lokalpolitiet i Silkeborg har de fået et signalement af tricktyven fra den 83-årige kvinde, som blev udsat for tyveriet.

Der er tale om en dansk kvinde på omkring 30 til 35 år. Hun talte dansk, er omkring 170-175 høj og var spinkel af bygning. Hun har lyst, kort hår.

Hun bar en lysebrun strikhue og en mørkebrun jakke med stor pelskrave samt en sort, stor taske. Lokalpolitiet hører gerne fra borgere, der kan have oplysninger i sagen.