SIF udpeger ny anfører

Mathias Hove Andersen 

Cheftræner Kent Nielsen har netop udpeget Mads Emil Madsen som anfører i Silkeborg IF

FODBOLD Det bliver 22-årige Mads Emil Madsen, der skal bære anførerbindet, når Silkeborg IF søndag spiller forårspremiere i Superligaen mod AaB.

Midtbanespilleren fra Gl. Rye har længe lignet den næste anfører i SIF, og nu bekræfter cheftræner Kent Nielsen, at Mads Emil Madsen er ny kaptajn på det lokale fodboldflagskib.

- Der er ingen tvivl om, at vi har fået en anfører, som fylder noget og som er en vinder på sin egen måde. Han er også enormt god strategisk, når vi har bolden. Og han tør også bære ansvaret for, at spillet kommer til at sidde der, siger Kent Nielsen.

Mads Emil Madsen har tidligere båret anførerbindet som vikar, og han glæder sig til den permanente opgave.

- Det er fedt. Det er et kæmpe skulderklap. Det betyder helt vildt meget. Det er jo det, man har gået og drømt om, hvis man ikke lige har drømt om udlandet, så drømmer man om at blive anfører i Silkeborg, så det er jeg sindssygt glad for, fortæller Mads Emil Madsen.

Anførerbindet i SIF blev ledigt, da klubikonet Dennis Flinta takkede af ved efterårssæsonens afslutning. Den naturlige arvtager var viceanfører Simon Jakobsen, men han var ikke tiltænkt en rolle i foråret og benyttede derfor vinterens transfervindue til at rykke videre til Hobro.

På SIF-træningslejren i Spanien blev Ronnie Schwartz kortvarigt udpeget som ny anfører, men umiddelbart efter blev han solgt til FC Midtjylland.

Pilen har efterfølgende peget på Mads Emil Madsen, der ikke har lagt skjul på, at han gerne ville overtage anførerbindet i SIF.