Voel-duo viste vejen i stensikker pokalsejr

HÅNDBOLD Der var ingen slinger i valsen, da Silkeborg-Voels ligakvinder torsdag aften spillede sig videre fra femte runde i pokalturneringen.

Modstanderen var Vejle fra 2. division, der måtte se sig slået med 17-37 efter pausestillingen 8-18.

- Det var selvfølgelig ikke et nær så godt hold, som det vi er vant til at møde. Det kunne man godt se, for vi havde ret nemt ved at score mål og spille os frem til store chancer, siger cheftræner Jakob Andreasen.

Voel-træneren var tilfreds med indsatsen i Vejle og fremhæver to spillere, som leverede lovende præstationer.

- Det var især de unge, der spillede, og Natasja (Andreasen, red.) var den helt store spiller for os. Hun scorede otte gange og havde et hav af frispilninger. Samtidig scorede Mathilde Sørensen 10 gange, og det er trods alt noget, når to spillere laver 18 mål tilsammen, mener Jakob Andreasen. HOVE