Indskifter reddede et point til SIF

Michael Helligsø 

SIF spillede for anden runde i træk 1-1. Denne gang mod OB, der kom foran på et kontroversielt mål

FODBOLD Det blev heller ikke denne runde, at Silkeborg IF for alvor hentede ind på rivalerne i bunden.

Godt nok blev det til 1-1 på udebane mod OB efter endnu en solid holdindsats, men det ene point gør ikke den store forskel i bunden, hvor der med tre kampe tilbage af grundspillet nu er fire point op til Esbjerg på næstsidstepladsen.

Indskiftede Jeppe Okkels reddede det ene point hjem til SIF, da han flot hamrede bolden i nettet kort efter sin indskiftning. Den scoring faldt i det 72. minut.

Men det var ikke kampens dramatiske højdepunkt. Det kom med 10 minutter tilbage af første halvleg efter en kontroversiel kendelse af dommer Sandi Putros.

Han dømte straffe mod SIF-keeper Rafael Romo, der boksede et indlæg væk, men samtidig fik ram på OB-spilleren Jeppe Tverskov.

Putros vurderede den handling til straffespark til stor frustration i SIF-lejren, og Sander Svendsen havde efterfølgende ikke svært ved at udnytte den store mulighed.

Kampen blev aldrig nogen skøn affære på en umulig bane i Odense.

Hjemmeholdet var klart farligst, mens SIF forsvarede sig godt hele kampen igennem, og efter en vanskelig første halvleg kom gæsterne langt bedre med efter pausen.

Det gav pote ved en scoring af Jeppe Okkels, men mere end uafgjort blev det ikke til for SIF, der i næste runde møder AGF på hjemmebane.

Her er bundproppen nærmest tvunget til at vinde.