Silkeborg finder ny chef som skal sikre høj beskæftigelse

Søren Nielsen 

SILKEBORG Økonomi- og Erhvervsudvalget har godkendt ansættelsen af Anita Jensen som ny beskæftigelseschef.

Hun afløser Jørgen Skovhus Haunstrup, som forlod Silkeborg Kommune med udgangen af december for at blive udviklingsdirektør og erhvervsforsker hos virksomheden Musskema.

Anita Jensen kommer fra en stilling som arbejdsmarkedschef i Favrskov Kommune, hvor hun har været i 13 år, først som leder af analyseafdelingen, fra 2009 som sekretariatschef og de seneste godt seks år som arbejdsmarkedschef.

Før hun kom til Favrskov Kommune, var hun i otte år fuldmægtig i Familieafdelingen i det tidligere Vejle Amt.

- Vi får en erfaren leder med stor indsigt i beskæftigelsesområdet og med mange års erfaring i at betjene det politiske niveau. Vi glæder os til at byde Anita Jensen velkommen i Silkeborg Kommune, siger koncerndirektør Hanne Ahrens.

Anita Jensen er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og er i gang med en Master i Offentlig Ledelse, ligesom hun har en række lederuddannelser og kurser.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Silkeborg Kommune, som er meget anerkendt for sin aktive arbejdsmarkedspolitik. De mange reformer på beskæftigelsesområdet sætter fokus på samarbejdet på tværs af kommunes afdelinger og samarbejde med de mange eksterne samarbejdspartnere. Det glæder jeg mig til at bidrage med for borgere og virksomheder, ligesom jeg glæder mig til at indgå i koncernledelsen og bidrage til udviklingen, siger Anita Jensen.