Generalforsamling i Gjern Aftenskole og en tur i luftballon

GJERN Gjern Aftenskole inviterer onsdag den 4. marts til generalforsamling og efterfølgende foredrag med en luftballonskipper.

Det sker i Gjern Kultur- og Idrætscenter.

Alle, som i de sidste to år har deltaget i en eller flere af aftenskolens aktiviteter, kan deltage i et formøde før selve generalforsamlingen, hvor der skal vælges en deltagerrepræsentant til aftenskolens bestyrelse.

Selve generalforsamlingen er for alle medlemmer af aftenskolen, og bagefter er aftenskolen vært ved både kaffebord og foredrag. Det koster ikke noget at blive medlem af aftenskolen.

Ballonskipper Henning Sørensen vil fortælle om nogle af sine oplevelser med at flyve varmluftsballen. Han blev ballonskipper i 1978 og har blandt andet vundet det nordiske mesterskab og danmarksmesterskabet 14 gange og har mere end 2100 timers flyveerfaring som ballonskipper samt pilot i svæve- og motorfly.