Choknederlag: BSH floppede mod bundhold

Michael Helligsø 

Hjemmekampen mod Kolding endte med en massiv skuffelse

HåNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg leverede onsdag aften en af sæsonenens mest skuffende præstationer.

På hjemmebane foran 2043 tilskuere tabte klubben højst overraskende med 26-31 til bundholdet KIF Kolding, der kæmper hårdt for at undgå nedrykning.

Derfor faldt de to point på et tørt sted i KIF-lejren, mens BSH til gengæld mistede to vigtige point i kampen om at slutte i top-4 i grundspillet.

Allerede fra kampens start gik det i fisk for værterne, der brændte alt for meget på Rickard Frisk i KIF-målet og hurtigt kom bagud 2-7.

Efterhånden kom der kom lidt bedre gang i BSH-kollektivet, men midt i halvlegen løb hjemmeholdet dog ind i syv minutters måltørke, som først blev brudt, da August Pedersen reducerede til 6-9.

I kampens første 30 minutter løb Kolding ellers ind i fem udvisninger, mens BSH ikke blev ramt af en eneste. Men trods 10 minutters overtalsspil i alt formåede et tamt hjemmehold ikke at få lukket hullet op til gæsterne, der anført af den tidligere Bjerringbro-Silkeborg-spiller Chris Jørgensen førte 10-15 ved pausen.

Efter pausen kom KIF foran 14-20, inden den indskiftede BSH-keeper Aljosa Rezar snuppede et straffekast, men heller ikke det kunne umiddelbart sætte gang i hjemmeholdet.

Det begyndte at se kritisk ud, da BSH med lidt over et kvarter igen var bagud 16-24 mod et KIF-hold, der spillede meget syv mod seks i angrebet.

Tre nemme kontramål i træk gav nyt håb for værterne, men med ni minutter tilbage var stillingen 20-28.

Et par scoringer i tomt mål var med til at holde hjemmeholdet i live før slutfasen, men spændende blev det aldrig på en ualmindelig skuffende BSH-aften.

Med fem mål blev Jacob Lassen hjemmeholdets topscorer, men generelt var det en total kollektiv offday for BSH.