Robert Skov og holdkammeraterne møder Lyngby onsdag 6. december. Foto: Ulla Myrhøj

Tidligere SIF-spiller i corona-karantæne

Tre Lyngby-spillere er sendt i corona-karantæne, oplyser superligaklubben på sin hjemmeside

FODBOLD Tre spillere i superligaklubben Lyngby Boldklub er sendt i karantæne, efter at de har været i kontakt med den tidligere landsholdsspiller Thomas Kahlenberg, der er smittet med coronavirus.

De drejer sig om silkeborgenseren Martin Ørnskov, der tidligere har spillet i Silkeborg IF, samt Kasper Jørgensen og Patrick da Silva. Trioen befinder sig i øjeblikket i hjemmekarantæne. Det skal de skal være i de næste 14 dage.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Lyngby spillede ude mod Brøndby søndag, hvor Thomas Kahlenberg var på tribunen. Lyngby beder alle fans, der har været i kontakt med Kahlenberg, om at kontakte Brøndby.

Kahlenberg, der er tidligere Brøndby-spiller og mangeårig landsholdsspiller, har pådraget sig coronavirus på en rejse til Amsterdam. Han har det efter omstændighederne godt, oplyser Brøndby.

I Brøndby er 13 personer i organisationen kommet i karantæne som følge af sagen.

Blandt de personer, der er i karantæne, er Brøndbys administrerende direktør, Ole Palmå, forsvarsspiller Joel Kabongo, assistenttræner Martin Retov, analytiker Jimmy Brinksby og sportspsykolog Christian Engell.

Der er umiddelbart ikke udsigt til, at kommende superligakampe udsættes, selv om Lyngby eksempelvis må undvære flere spillere. Det meddeler Divisionsforeningen i en pressemeddelelse.

- I Divisionsforeningen er vi i tæt dialog med sundhedsmyndighederne.

- Udgangspunktet er, at kampene i den kommende runde afvikles som planlagt, men vi følger selvfølgelig fuldstændigt sundhedsmyndighedernes anbefalinger, lyder det.

Søndag møder Brøndby FC Nordsjælland på udebane, mens AaB får besøg af Lyngby.

/ritzau/