Landsholdet lukker ned: Voel-komet må vente på debut

Mathias Hove Andersen 

Helene Kindberg var udtaget til den kommende landsholdssamling, men den er netop blevet aflyst

HÅNDBOLD Det vakte stor glæde i Silkeborg-Voel, da fremadstormende Helene Kindberg blev udtaget til den kommende landsholdssamling, men den 22-årige back må vente på sin debut i nationaldragten.

Frygten for spredning af coronavirus har således fået Dansk Håndbold Forbund til at aflyse samlingen, der skulle være indledt onsdag 18. marts. De to landskampe mod Brasilien, der var programssat 28. og 29. marts, er samtidig blevet aflyst.

- Jeg er selvfølgelig rigtig ærgerlig over, at vi er nødt til at aflyse, nu hvor vi står under et år over for et spændende EM på hjemmebane. Men der er ting, som er større og mere vigtigt end håndbold, og derfor må vi også på landsholdssiden tage et samfundsansvar og sørge for, at vi understøtter de tiltag, som vores regering og myndigheder beder os om at efterleve, siger Morten Henriksen, der er sportschef i DHF, til forbundets hjemmeside.

DHF har også aflyst de kommende samlinger for de danske ungdomslandshold sammen med en talentsamling på pigesiden.