Efter seks år: Lars Møller stopper i Bjerringbro-Silkeborg

Mathias Hove Andersen 

Bjerringbro-Silkeborg skal på jagt efter en ny assistenttræner efter denne sæson, hvor Lars Møller stopper i klubben

HÅNDBOLD Siden 2014 har Lars Møller været en del af trænerteamet i Bjerringbro-Silkeborg, men efter denne sæson er det slut.

Sideløbende med jobbet i BSH har Lars Møller arbejdet i Dansk Håndbold Forbund (DHF), og den tjans får hans fulde opmærksomhed fremover.

- Det sker efter grundig overvejelse og med en personlig vurdering af, at det var nødvendigt at tilpasse de samlede arbejdsopgaver, som jeg påtager mig i den kommende sæson.

- Nu fokuserer jeg på jobbet som udviklingskonsulent i DHF i det foreningsliv, som jeg elsker så højt, siger Lars Møller.

BSH-assistenten har været håndboldtræner i flere årtier, og han har brugt mange kræfter på talentudvikling i ligaklubben.

- Jeg har været stolt over at repræsentere Bjerringbro-Silkeborg, og beslutningen om at sige stop har bestemt ikke været let.

- Jeg kommer til at savne rigtig mange ting - lige fra min dagligdag med holdet til de ekstraordinære oplevelser, jeg har haft med kampe i både Danmark og i Europa, siger Lars Møller.

DM-guld som højdepunkt
Sammen med cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen har Lars Møller været med til at vinde DM-guld, DM-sølv, DM-bronze og en Super Cup-titel.

- Ikke mindst kommer jeg til at savne det daglige samarbejde med Peter Bredsdorff-Larsen, der har vist mig helt nye standarder for, hvad det vil sige at arbejde passioneret omkring vores fælles kærlighed til håndbolden, lyder det fra Lars Møller.

Efter seks år med en fremtrædende rolle i Bjerringbro-Silkeborg kan assistenttræneren se tilbage på mange store oplevelser.

- Naturligvis vil DM-titlen altid stå klart i min erindring, men jeg vil i lige så høj grad huske de mange forskellige spillere og ledere, jeg har arbejdet sammen med og som har været med til at give hverdagen mening, fortæller Lars Møller.

Selvom han takker af i Jysk Arena, når sæsonen er færdigspillet, bliver det ikke et endegyldigt farvel til de velkendte rammer.

- Bjerringbro-Silkeborg er for mig en fantastisk klub, der fortsat vil have en plads i mit hjerte.

- Jeg vil blive ved med at komme flittigt i hallen i Silkeborg og hilse på de mange kendte og hårdtarbejdende klubfolk og fans, forsikrer Lars Møller.