Bowl’n’Fun fyrer alle ungarbejdere

Peter A. Sørensen 

Ungarbejdere bliver fyret, mens fastasatte sendes hjem med lønkompensation

SILKEBORG Bown’n’fun-kæden, der også har et center i Silkeborg, er hårdt ramt af coronakrisen, og nu får det konsekvenser for de mange ungarbejdere, der er tilknyttet bowlingcentret. Til gengæld er der godt nyt for de fastansatte.

- Jeg har valgt at beholde alle mine cirka 200 fastansætte medarbejdere, som er klar, når vi kan genåbne. De er gået på regeringens lønkompensationspakke, hvor vi som virksomhed betaler en del, mens statens betaler en anden del, siger direktøren i Bowl’n’Fun-kæden, Lene Høj Larsen til .

- Desværre har vi 450 ungarbejdere, typisk studerende, som er blevet opsagt. Det var et svært, men desværre et nødvendigt valg. Vi håber og satser på, at de alle kan genansættes, når vi genåbner, siger hun.