Fløjtalent ophæver kontrakt med Silkeborg-Voel

Michael Helligsø 

Emilie Ytting Pedersen ønsker mere spilletid og skifter derfor klub

HåNDBOLD Silkeborg-Voel siger efter denne sæson farvel til et af klubbens lovende talenter.

Den 20-årige venstrefløj Emilie Ytting Pedersen har efter eget ønske fået ophævet kontrakten et år før tid, da hun ønsker mere spilletid.

I denne sæson har hun været klart andetvalg efter norske Hege Bakken Wahlquist, og nu skifter hun til en anden ligaklub, hvis navn ikke er meldt ud endnu.

- På den ene side er det vemodigt at tage afsked med en spiller, der har haft sin gang i klubben i flere år, og har været igennem Silkeborg-Voels talentarbejde. Dog er der også fra vores side fuld forståelse for, at Emilie nu vil ud at jagte mere fast spilletid på et højt plan, siger Silkeborg-Voels direktør Mikael Bak.

Emilie Ytting Pedersen er glad for, at klubben har accepteret hendes ønske om ophæve kontrakten.

- Jeg har haft mange gode år i klubben både som ungdoms- og seniorspiller. Derfor er jeg meget taknemmelig over dels, at klubben har formet mig som spiller, men også at de giver mig muligheden for at komme videre nu, da det er det, jeg har brug for i min udvikling. Klubben vil altid have en særlig betydning for mig, og jeg tager herfra med mange gode minder, siger hun.

I alt nåede fløjen at score 69 mål i ligaen igennem de seneste to sæsoner.