Sæsonen er slut for BSH: Europæiske kampe aflyst

Mathias Hove Andersen 

EHF Cuppen er aflyst, og flere spillere er dermed fortid i Bjerringbro-Silkeborg

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg kommer ikke til at spille flere kampe i denne sæson.

Fredag eftermiddag oplyser Det Europæiske Håndboldforbund (EHF), at EHF Cuppen er aflyst.

- De resterende kampe i gruppespillet og kvartfinalerne er aflyst. Efter aftale med arrangøren, Füchse Berlin, er finalestævnet, som var programsat 29. og 30. august, aflyst. Turneringen bliver ikke færdigspillet, skriver EHF på forbundets hjemmeside.

BSH endte dermed på andenpladsen i gruppe A efter portugisiske Benfica. Holdet havde ellers gode muligheder for at spille sig videre i turneringen, for i det indbyrdes regnskab var Peter Bredsdorff-Larsens mandskab bedre end tyske Melsungen, som var den nærmeste forfølger.

Den danske ligasæson blev endegyldigt lukket ned 7. april, og Bjerringbro-Silkeborg sluttede på en fjerdeplads i tabellen, hvilket giver adgang til EHF Cuppen i næste sæson.

Den sidste rest af sæsonen 2019/20 er pokalturneringens Final4, som BSH, TTH Holstebro, GOG og Skanderborg Håndbold har kvalificeret sig til. Men finalestævnet er udskudt til 26. og 27. september, hvor den nye sæson efter planen allerede er igangsat.

Dermed har assistenttræner Lars Møller, der stopper i klubben efter denne sæson, hjulpet cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen på sidelinjen for sidste gang.

Nedlukningen af EHF Cuppen er også ensbetydende med, at Michael V. Knudsens karrierestop er en realitet.

BSH-fansene siger også tidligt farvel til spillere som Nikolaj Markussen, Johan Hansen og Aljosa Rezar, som alle skifter klub i sommerpausen, samt Stefan Hundstrup, der annoncerede sit karrierestop i slutning af marts.